5.5 room penthouse in the centre of Vevey

Vevey
Apartment • 5.5 room(s) • 4 bed. • 2 bath. • 173 m² • 4th floor • ref: BA-121936-D
CHF 2,545,000
This 5.5-room penthouse apartment offers a surface area of 205 m² of which 173 m² is habitable and benefits from a 98 m² terrace. It is located in a quiet area of Vevey city centre, a stone's throw from the lake. Built in 2008, it occupies the top floor of the building and has private and direct access via the lift.

It enjoys an ideal location, combining calm and proximity to all amenities. The terrace, which goes around the apartment on 270°, offers a splendid view of the mountains, the lake (partially) and the vineyards of Lavaux. The apartment has large spaces and a well-thought-out layout.

With its high ceilings in the living room (4.2 meters), it has a modern and refined style, which gives it beautiful volumes and optimal luminosity (large bay windows and several skylights).

Here's its interior distribution:

- Access by elevator directly into the apartment, or by stairs;
- A hall;
- A kitchen partially open to the living room;
- A living/dining room of 60 m², with fireplace;
- 4 bedrooms (One has been converted into a dressing room), one of which is a master bedroom, with en-suite bathroom/WC;
- A shower room/WC;
- A guest toilet with washing column;

- A terrace of 98 m².

A parking space in the underground car park, as well as a cellar of 17.10 m² complete this property.

You can view the video of the apartment via this link: https://youtu.be/sQSPQ88P7wM

Price of the apartment CHF 2'545'000.- Price of the parking space CHF45'000.- Total price CHF 2'590'000.-

Spaces

Rooms5.5
Bedrooms4
Bathrooms2
Terraces1

Surfaces

Living173 m²
Usable205 m²
Terrace98.4 m²
Cellar17.1 m²
Terrace
Amenities extracted by AI.
Lift
Parking

Vevey

The agent has not provided the exact address for this property. You can request it here.
West orientation
Views and orientation extracted by AI.
Panoramic view on mountains
Slight view on lake
TypeApartment
ConditionNew
StandingLuxury
Construction year2008
Renovation year2015
HeatingRadiant, Gas
EnvironmentCalm